top of page

rug harsen

 • Over Wax Salon Vlissingen
  Wax Salon Vlissingen helpt meer dan 2500 mensen per jaar van hun ongewenste haargroei af. Hierdoor ben jij verzekerd van ervaring en kwaliteit. Belangrijk vind ik, dat jij je als klant op het gemak voelt en aan al je verwachtingen wordt voldaan. Je bent meer dan welkom in onze gezellige salon aan de Boulevard Bankert 410 te Vlissingen ​ ​ Wat je mag verwachten van Wax Salon Vlissingen: Een gezellige ongedwongen sfeer Een eerlijke prijs Kwaliteit Professionaliteit Ervaring Een goed resultaat Goede hygiëne Klantvriendelijkheid Een mooi spaarprogramma Niet tevreden? Geld terug Heb je vragen en/of opmerkingen, dan hoor ik ze graag. Tot snel! ​ Warme groet, ​ Kimberley
 • Waarom Waxen de beste manier van ontharen is.
  Als u scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels en/of ingegroeide haren terug. Als u zich laat waxen heeft u daar minder tot geen last van. De haren komen gemiddeld tussen de 3 a 4 weken zachter en dunner terug. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd, zo wordt uw huid ook nog eens super glad en zacht!
 • Is Waxen en Harsen hetzelfde?
  Waxen is het ontharen doormiddel van harde filmwax. ( Deze Wax plakt niet aan de huid, alleen aan het haar) De Wax wordt vloeibaar op de huid aangebracht waarna het hard wordt. De Wax wordt dan in zijn geheel met alle haartjes eraf getrokken. Harsen is ontharen doormiddel van softwax en harsstrips. Softwax wordt op de huid aangebracht doormiddel van een roller of spatel, en wordt er dan met een harsstrip afgetrokken. Of er gewaxt of geharst wordt, ligt aan het te ontharen oppervlak. Bijvoorbeeld: Benen worden geharst en de intieme zone wordt gewaxt.
 • Hoelang moeten mijn haartjes zijn om te kunnen Waxen?
  Voor het beste resultaat adviseren wij een haarlengte van 0.5 tot 1.5 centimeter.
 • Mag ik tussen het Waxen door scheren?
  Mogen, ja. Verstandig is het echter niet. Omdat het de ontharingcyclus verstoord en het Waxen daarna weer hetzelfde aanvoelt als de eerste keer. De meeste mensen zijn meteen verkocht aan Waxen en willen als ze de resultaten zien niet eens meer scheren.
 • Ik ben zwanger, kan ik me laten Waxen?"
  Ja dat kan! Als u zwanger bent kunt u zich gewoon laten waxen. Er zijn geen veiligheidsrisico's bekend. Wel is uw lichaam tijdens de zwangerschap meer doorbloed en veranderen uw hormonen. Hierdoor kan de behandeling pijnlijker als normaal voor u zijn. Wij vragen u om aan te geven dat u zwanger bent als u een afspraak maakt. Wij plannen dan extra tijd voor u in.
 • Kan ik me laten waxen als ik medicijnen gebruik of een huidaandoening heb?
  Waxen is voor de meeste mensen de beste ontharingsmethode, maar in sommige gevallen is het beter om niet te Waxen. Zoals bij medicijn gebruik die een gevoelige & zwakkere huid veroorzaken. Onder andere: Renova, Differin, Retin A, Isotretioin & Roaccutane Als u niet zeker bent van de effecten van uw medicijn gebruik, raadpleeg dan eerst uw huisarts. ​ Ook bij huidaandoeningen zoals exceem raden wij uw af om Waxen als ontharingsmethode te gebruiken.
 • Kan ik me laten Waxen tijdens de menstruatie?
  Wij waxen ook tijdens de menstruatie ( Wel is het dan noodzaak dat u een tampon of cupje draagt) ​ Voordat u zich laat waxen is het belangrijk dat u het te waxen gebied goed schoonmaakt.
 • Doet Waxen pijn?
  Of Waxen pijnlijk is verschilt per persoon. Sommige mensen voelen er bijna niets van, anderen ervaren het als pijnlijk. Voor de meeste mensen is Waxen zeer goed te doen. Het verschilt ook per lichaamsdeel hoe intens je het Waxen ervaart. Bij de een zijn bijvoorbeeld de oksels wat gevoelig en bij de ander weer de benen.
 • Ik ben nog geen 18 kan ik me laten Waxen?
  Ja dat kan! Wel is het belangrijk dat je toestemming hebt van een ouder/verzorger. Geef bij het reserveren van een afspraak wel even aan dat je minderjarig bent.
 • Mag ik iemand meenemen tijdens mijn behandeling?
  Ja dat mag, gezellig!
 • Kan ik mijn afspraken vooruit plannen?
  Ja, je kan tot 2 maanden vooruit plannen in onze online agenda! Wil je langer in de toekomst vooruit plannen voor een bruiloft bijvoorbeeld, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
 • Kan ik bij Wax Salon Vlissingen pinnnen of een creditcard gebruiken?
  Ja. Je kan bij ons contant betalen of per pin of creditcard.
 • Do's
  Laat uw haar groeien! Voor het beste resultaat, adviseren wij een minimale haarlengte van een halve centimeter. ​ Scrubben! Scrub het te waxen gebied ongeveer een dag voor je wax-behandeling. Hierdoor gaan je haartjes rechtop staan waardoor het resultaat nog beter wordt. ​ Vanaf 3 dagen na je wax-behandeling kun je 2 a 3 keer per week de huid scrubben. Hierdoor blijft je huid glad en zacht en voorkom je ingegroeide haren.
 • Dont's
  Gebruik geen bodylotion of andere crème producten voor je wax-behandeling. Zorg ervoor dat je huid niet verbrand is. Neem de eerste 24 uur na de wax-behandeling geen heet bad of hete douche. Ga niet binnen 24 uur in de zon of onder de zonnebank. ( doe je dit wel gebruik dan een hoge factor zonnebrandcrème (F50) Ga niet binnen 24 uur naar de sauna of het zwembad. Scheer je tussen de wax-behandelingen door niet! Dit verstoort je ontharingscyclus.
bottom of page