rug harsen

Behandelingen Heren

Borst


Het waxen van de borst met een combinatie van stripwax en harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €20,- Nu boeken? Klik hier.
Onderbenen inclusief voeten en tenen


Het waxen van de onderbenen inclusief voeten en tenen met wax-strips en harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten en kost €25,- Nu boeken? Klik hier.
Bovenbenen


Het waxen van de bovenbenen met wax-strips en harde filmwax Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten en kost €24,- Nu boeken? Klik hier.
Benen helemaal


Het waxen van de boven en onderbenen met wax-strips en harde filmwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 35 minuten en kost €36,- Nu boeken? Klik hier.
Oksels


Het waxen van de oksels met harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €16,- Nu boeken? Klik hier.
Onderrug


Het waxen van de onderrug harde filmwax en softwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €18,- Nu boeken? Klik hier.
Borst & buik


Het waxen van de borst & buik met een combinatie van stripwax en harde filmwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost €32,- Nu boeken? Klik hier.
Buik


Het waxen van de buik met een combinatie van stripwax en harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €20,- Nu boeken? Klik hier.
Handen


Het waxen van de handen met harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €10,- Nu boeken? Klik hier.
Onderarmen


Het waxen van de onderarmen met wax-strips en harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €16,- Nu boeken? Klik hier.
Bovenarmen


Het waxen van de bovenarmen met wax-strips en harde filmwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €18,- Nu boeken? Klik hier.
Armen helemaal


Het waxen van de onder en bovenarmen met wax-strips en harde filmwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost €30,- Nu boeken? Klik hier.
Bovenrug inclusief schouders


Het waxen van de bovenrug inclusief de schouders met harde filmwax en softwax. Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten en kost €24,- Nu boeken? Klik hier.
Rug helemaal inclusief schouders


Het waxen van de gehele rug inclusief de schouders met harde filmwax en stripwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 35 minuten en kost €38,- Nu boeken? Klik hier.
Schouders


Het waxen van de schouders met harde filmwax en softwax. Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €12,- Nu boeken? Klik hier
Oren


Het waxen van de oren met speciale flexibele dun aan te brengen harde filmwax ontwikkeld voor het gezicht. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €10,- Nu boeken? Klik hier
Neusharen


Het waxen van de binnenkant van de neus met harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €8,50 Nu boeken? Klik hier
Wenkbrauwen waxen


Het waxen (bijwerken/ modelleren) van de wenkbrauwen met speciale flexibele dun aan te brengen harde filmwax ontwikkeld voor het gezicht. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 12 minuten en kost €14,- Nu boeken? Klik hier
Wenkbrauwen verven


Het verven van de wenkbrauwen met speciale wenkbrauwverf Deze behandeling duurt ongeveer 12 minuten en kost €14,- Nu boeken? Klik hier
Wenkbrauwen waxen en verven


Het verven en waxen ( bijwerken/ modelleren) van de wenkbrauwen met speciale flexibele dun aan te brengen harde filmwax ontwikkeld voor het gezicht, en speciale wenkbrauwverf Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten en kost €24,- Nu boeken? Klik hier
Benen helemaal inclusief de voeten


Het waxen van de boven en onderbenen inclusief de voeten en tenen met wax-strips en harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 40 minuten en kost €40,- Nu boeken? Klik hier
Voeten


Het waxen van de voeten en tenen met harde filmwax, soft/ stripwax en waxstrips. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €15,- Nu boeken? Klik hier
Onderbenen waxen


Het waxen van de onderbenen met wax-strips Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €20,- Nu boeken? Klik hier.