Veelgestelde vragen en informatie.

Waarom Waxen de beste manier van ontharen is.


Als u scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels en/of ingegroeide haren terug. Als u zich laat waxen heeft u daar minder tot geen last van. De haren komen gemiddeld tussen de 3 a 4 weken zachter en dunner terug. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd, zo wordt uw huid ook nog eens super glad en zacht!
Kan ik me laten waxen als ik medicijnen gebruik of een huidaandoening heb?


Waxen is voor de meeste mensen de beste ontharingsmethode, maar in sommige gevallen is het beter om niet te Waxen. Zoals bij medicijn gebruik die een gevoelige & zwakkere huid veroorzaken. Onder andere: Renova, Differin, Retin A, Isotretioin & Roaccutane Als u niet zeker bent van de effecten van uw medicijn gebruik, raadpleeg dan eerst uw huisarts. Ook bij huidaandoeningen zoals exceem raden wij uw af om Waxen als ontharingsmethode te gebruiken.
Ik ben zwanger, kan ik me laten Waxen?


Ja dat kan! Als u zwanger bent kunt u zich gewoon laten waxen. Er zijn geen veiligheidsrisico's bekend. Wel is uw lichaam tijdens de zwangerschap meer doorbloed en veranderen uw hormonen. Hierdoor kan de behandeling pijnlijker als normaal voor u zijn. Wij vragen u om aan te geven dat u zwanger bent als u een afspraak maakt. Wij plannen dan extra tijd voor u in.
Do's


Laat uw haar groeien! Voor het beste resultaat, adviseren wij een minimale haarlengte van een halve centimeter. Scrubben! Scrub het te waxen gebied ongeveer een dag voor je wax-behandeling. Hierdoor gaan je haartjes rechtop staan waardoor het resultaat nog beter wordt. Vanaf 3 dagen na je wax-behandeling kun je 2 a 3 keer per week de huid scrubben. Hierdoor blijft je huid glad en zacht en voorkom je ingegroeide haren.
Dont's


Gebruik geen bodylotion of andere crème producten voor je wax-behandeling. Zorg ervoor dat je huid niet verbrand is. Neem de eerste 24 uur na de wax-behandeling geen heet bad of hete douche. Ga niet binnen 24 uur in de zon of onder de zonnebank. ( doe je dit wel gebruik dan een hoge factor zonnebrandcrème (F50) Ga niet binnen 24 uur naar de sauna of het zwembad. Scheer je tussen de wax-behandelingen door niet! Dit verstoort je ontharingscyclus.
Kan ik me laten Waxen tijdens de menstruatie?


Wij waxen ook tijdens de menstruatie ( Wel is het dan noodzaak dat u een tampon of cupje draagt) Voordat u zich laat waxen is het belangrijk dat u het te waxen gebied goed schoonmaakt.
Doet Waxen pijn?


Of Waxen pijnlijk is verschilt per persoon. Sommige mensen voelen er bijna niets van, anderen ervaren het als pijnlijk. Voor de meeste mensen is Waxen zeer goed te doen. Het verschilt ook per lichaamsdeel hoe intens je het Waxen ervaart. Bij de een zijn bijvoorbeeld de oksels wat gevoelig en bij de ander weer de benen.
Is Waxen en Harsen hetzelfde?


Waxen is het ontharen doormiddel van harde filmwax. ( Deze Wax plakt niet aan de huid, alleen aan het haar) De Wax wordt vloeibaar op de huid aangebracht waarna het hard wordt. De Wax wordt dan in zijn geheel met alle haartjes eraf getrokken. Harsen is ontharen doormiddel van softwax en harsstrips. Softwax wordt op de huid aangebracht doormiddel van een roller of spatel, en wordt er dan met een harsstrip afgetrokken. Of er gewaxt of geharst wordt, ligt aan het te ontharen oppervlak. Bijvoorbeeld: Benen worden geharst en de intieme zone wordt gewaxt.
Ik ben nog geen 18 kan ik me laten Waxen?


Ja dat kan! Wel is het belangrijk dat je toestemming hebt van een ouder/verzorger. Geef bij het reserveren van een afspraak wel even aan dat je minderjarig bent.
Mag ik iemand meenemen tijdens mijn behandeling?


Ja dat mag! Wij hebben een koffiehoekje in de salon waar je vriend/vriendin lekker wat te drinken kan pakken tijdens jou behandeling.
Kan ik mijn afspraken vooruit plannen?


Ja, je kan tot 3 maanden vooruit plannen in onze online agenda! Wil je langer in de toekomst vooruit plannen voor een bruiloft bijvoorbeeld, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
Mag ik tussen het Waxen door scheren?


Mogen, ja. Verstandig is het echter niet. Omdat het de ontharingcyclus verstoord en het Waxen daarna weer hetzelfde aanvoelt als de eerste keer. De meeste mensen zijn meteen verkocht aan Waxen en willen als ze de resultaten zien niet eens meer scheren.
Kan ik bij Wax Salon Vlissingen pinnnen of een creditcard gebruiken?


Ja. Je kan bij ons contant betalen of per pin of creditcard.
Hoelang moeten mijn haartjes zijn om te kunnen Waxen?


Voor het beste resultaat adviseren wij een haarlengte van 0.5 tot 1.5 centimeter.
Over Wax Salon Vlissingen


Waarom mensen voor Wax Salon Vlissingen kiezen. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in Waxen. Doordat wij dit 5 dagen per week doen, bent u verzekerd van de beste kennis, ervaring en kwaliteit van uw Wax-behandeling. Wax Salon Vlissingen is een sfeervolle, professionele en gezellige ontharingssalon.U bent bij ons verzekerd van passende en persoonlijke aandacht. Wij bieden een relaxte behandelruimte waar u zich op uw gemak kunt voelen. Privacy en hygiëne staan voorop. Wax Salon Vlissingen is opgericht door eigenaresse Kimberley in 2017. Kwaliteit is het sleutelwoord! Dit bereiken wij door uitsluitend met de beste producten te werken, en de tijd voor u te nemen. Wij luisteren naar wat u wilt en wat u verwacht van ons. We zien u graag in onze gezellige Wax Salon!

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:00 - 17:00

13:00 - 21:00

13:00 - 21:00

13:00 - 21:00

10:00 - 17:00

Gesloten

google.png

Sint Jacobsstraat 7

4381 EK Vlissingen

06-22379993

info@waxsalonvlissingen.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Social Icon

Vrienden van Wax Salon Vlissingen

Color logo - no background.png
wsvlogo.png

© 2017 wax salon vlissingen