Bij het maken van uw afspraak gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

- Annuleren: Wilt u uw afspraak annuleren of verzetten? Geen probleem, laat het ons weten. Wel vragen wij u om dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak te doen, anders worden de volledige kosten van de afspraak in rekening gebracht. Dit doen wij om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

- No Show: Komt u niet opdagen op uw afspraak, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. U kunt pas weer een afspraak maken nadat wij de volledige betaling hebben ontvangen op onze bankrekening. Als u meer dan 1 keer niet op uw afspraak verschijnt zonder op tijd te annuleren dan behouden wij ons het recht voor, u in de toekomst te weigeren als klant. 

-Te laat op uw afspraak: Bent u te laat op uw afspraak, laat het dan op tijd weten. In verband met tijd gebrek kan het voorkomen dat wij uw afspraak laten vervallen. In dat geval wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Dit doen wij om lange wachttijden te voorkomen. 

1. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden. In deze voorwaarden verzoeken wij je, je afspraak te verzetten als je koorts hebt, hoest, verkouden bent, benauwd bent en/ of andere klachten vertoont.

 

2. Bij binnenkomst is het verplicht je handen te ontsmetten met alcohol. Hiervoor hebben wij een elleboogpomp met handenalcohol opgehangen direct bij de ingang.

 

3. We stellen het gebruik van chirurgische mondmaskers verplicht tijdens een bezoek aan de salon.

(Deze mondmaskers verzorgen wij voor je en liggen ook direct bij binnenkomst voor je klaar)

 

* We zijn er van op de hoogte dat het gebruik van mondmaskers in onze branche niet verplicht is gesteld door de overheid. Toch kiezen wij ervoor om deze te gebruiken om de kans op besmetting zoveel mogelijk te verkleinen.

( Deze maskers zijn niet voor de zorg geschikt, wij halen daarmee dus ook geen voorraad weg bij de zorg ) ( degene die het masker draagt beschermt daarmee de ander en niet zichzelf, vandaar dat wij het verplicht stellen om een masker te dragen bij bezoek aan de salon. Ook ik, zal om deze reden een masker en aanvullend een spatscherm dragen, zo zijn we beide beschermd! )

 

4. De komende tijd zal ik geen behandelingen uitvoeren waarbij het dragen van een mondkapje niet haalbaar is, zoals het waxen van de bovenlip bijvoorbeeld.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:00 - 17:00

13:00 - 21:00

13:00 - 21:00

13:00 - 21:00

10:00 - 17:00

Gesloten

Sint Jacobsstraat 7

4381 EK Vlissingen

06-22379993

info@waxsalonvlissingen.com

Kenniscentrum waxen

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Social Icon

Vrienden van Wax Salon Vlissingen

gymfactory logo.jpg
Color logo - no background.png
wsvlogo.png

© 2017 wax salon vlissingen