top of page

Bij het maken van uw afspraak gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

- Annuleren: Wilt u uw afspraak annuleren of verzetten? Geen probleem, laat het ons weten. Wel vragen wij u om dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak te doen, anders worden de volledige kosten van de afspraak in rekening gebracht. Dit doen wij om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.

- No Show: Komt u niet opdagen op uw afspraak, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. U kunt pas weer een afspraak maken nadat wij de volledige betaling hebben ontvangen op onze bankrekening. Als u meer dan 1 keer niet op uw afspraak verschijnt zonder op tijd te annuleren dan behouden wij ons het recht voor, u in de toekomst te weigeren als klant. 

-Te laat op uw afspraak: Bent u te laat op uw afspraak, laat het dan op tijd weten. In verband met tijd gebrek kan het voorkomen dat wij uw afspraak laten vervallen. In dat geval wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Dit doen wij om lange wachttijden te voorkomen. 

1. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden. In deze voorwaarden verzoeken wij je, je afspraak te verzetten als je koorts hebt, hoest, verkouden bent, benauwd bent en/ of andere klachten vertoont. Annuleren om deze reden is tijdelijk kosteloos!

 

2. Bij binnenkomst is het verplicht je handen te ontsmetten met alcohol. Hiervoor hebben wij een elleboogpomp met handenalcohol opgehangen direct bij de ingang.

 

bottom of page