Behandelingen Dames

Waxen

Brazilian Wax


Het waxen van de gehele intieme zone (venus heuvel, schaamlippen, tussen de billen en de bikinilijn) met speciale harde filmwax voor de gevoelige plekken. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost €35,- Nu boeken? Klik hier .
Onderbenen harsen


Het waxen van de onderbenen inclusief voeten en tenen met wax-strips. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €17,50 Nu boeken? Klik hier.
Bovenbenen harsen


Het waxen van de bovenbenen met wax-strips. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €19,- Nu boeken? Klik hier.
Benen helemaal harsen


Het waxen van de boven en onderbenen inclusief de voeten en tenen met wax-strips. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost €32.50 Nu boeken? Klik hier.
Oksels waxen


Het waxen van de oksels met harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €14,50 Nu boeken? Klik hier.
Bovenlip, kin of kaaklijn waxen


Het waxen van de bovenlip, kin of kaaklijn met speciale flexibele dun aan te brengen harde filmwax ontwikkeld voor het gezicht. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €8,50 Nu boeken? Klik hier.
Bovenlip & kin of kaaklijn waxen


Het waxen van de bovenlip en kin met speciale flexibele dun aan te brengen harde filmwax ontwikkeld voor het gezicht. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €15,- Nu boeken? Klik hier.
Bovenlip, kin & kaaklijn waxen


Het waxen van het hele gelaat met speciale flexibele dun aan te brengen harde filmwax ontwikkeld voor het gezicht. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €19,50 Nu boeken? Klik hier.
Billen waxen


Het waxen van de billen en tussen de billen met een combinatie van speciale harde filmwax voor de gevoelige plekken en stripwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €21,- Nu boeken? Klik hier.
Onderrug waxen


Het waxen van de onderrug met wax-strips. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €12,50 Nu boeken? Klik hier.
Bikinilijn waxen


Het waxen van de bikinilijn met speciale harde filmwax voor gevoelige plekken. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €14,50 Nu boeken? Klik hier.
Bikinilijn uitgebreid waxen


Het waxen van de bikinilijn en venusheuvel met speciale harde filmwax voor gevoelige plekken. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €23,- Nu boeken? Klik hier.
Navellijn waxen


Het waxen van de navellijn met harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €7,- Nu boeken? Klik hier.
Onderarmen harsen


Het waxen van de onderarmen met wax-strips en harde filmwax. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €14,- Nu boeken? Klik hier.
Bovenarmen harsen


Het waxen van de bovenarmen met wax-strips en harde filmwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €14,- Nu boeken? Klik hier.
Armen helemaal waxen


Het waxen van de onder en bovenarmen met wax-strips. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €22,- Nu boeken? Klik hier.
Bilnaad waxen


Het waxen van de bilnaad met speciale harde filmwax voor gevoelige plekken. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €12,50 Nu boeken? Klik hier.
Buik waxen


Het waxen van de buik met strip wax.​ Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €11,- Nu boeken? Klik hier.
Wenkbrauwen waxen


Het waxen van de wenkbrauwen met speciale flexibele dun aan te brengen harde filmwax ontwikkeld voor het gezicht.Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kost €11,-
Wenkbrauwen waxen en verven


Het verven en waxen ( bijwerken/ modelleren) van de wenkbrauwen met speciale flexibele dun aan te brengen harde filmwax ontwikkeld voor het gezicht, en speciale wenkbrauwverf. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €20,-
Wenkbrauwen verven


Het verven van de wenkbrauwen met speciale wenkbrauwverf. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kosten €11,-
Hollywood Vajacial


De Hollywood Vajacial is een ware schoonheidsbehandeling voor de intieme zone.

De Vajacial behandeling verwijderd ingegroeide haartjes, verminderd irritatie en roodheid en reinigt, verzorgd en herstelt de huid. Het verwijdert ook kleinere haartjes die je met een gewone waxbehandeling niet weg krijgt. Overtollige talg wordt d.m.v. microtrillingen vloeibaar gemaakt en naar de oppervlakte gebracht, waarna het verwijderd wordt. Hiermee voorkom je ontstekingen en nieuwe ingegroeide haartjes.

Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten en kost €25,- Nu boeken? Klik hier
Brazilian x Hollywood Vajacial


Brazilian wax + Hollywood Vajacial. De Vajacial behandeling verwijderd ingegroeide haartjes, verminderd irritatie en roodheid en reinigt, verzorgd en herstelt de huid. Het verwijdert ook kleinere haartjes die je met een gewone waxbehandeling niet weg krijgt. Overtollige talg wordt d.m.v. microtrillingen vloeibaar gemaakt en naar de oppervlakte gebracht waarna het verwijderd wordt. Hiermee voorkom je ontstekingen en nieuwe ingegroeide haartjes. Deze behandeling duurt ongeveer 55 minuten en kost €55,- Nu boeken? Klik hier
Bikinilijn uitgebreid x Hollywood Vajacial


Bikinilijn uitgebreid + Hollywood Vajacial. De Vajacial behandeling verwijderd ingegroeide haartjes, verminderd irritatie en roodheid en reinigt, verzorgd en herstelt de huid. Het verwijdert ook kleinere haartjes die je met een gewone waxbehandeling niet weg krijgt. Overtollige talg wordt d.m.v. microtrillingen vloeibaar gemaakt en naar de oppervlakte gebracht waarna het verwijderd wordt. Hiermee voorkom je ontstekingen en nieuwe ingegroeide haartjes. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost €45,- Nu boeken? Klik hier
Buitenkant billen waxen


Het waxen van de billen, zonder bilnaad met een combinatie van speciale harde filmwax voor de gevoelige plekken en stripwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €12,50,- Nu boeken? Klik hier.
Neusharen waxen


Het waxen van de binnenkant van de neus met speciale flexibele dun aan te brengen harde filmwax ontwikkeld voor het gezicht. Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €8,50 Nu boeken? Klik hier.
Haarlijn/ nekhaar waxen


Het waxen van de haarlijn/ nekhaar met een combinatie van speciale harde filmwax voor de en stripwax. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €10,- Nu boeken? Klik hier.
Rug helemaal waxen


Het waxen van de onderrug, bovenrug en eventueel schouders met harde filmwax en wax-strips. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €21,- Nu boeken? Klik hier.
Bovenrug waxen


Het waxen van de bovenrug met een combinatie van harde filmwax en wax-strips. ​ Deze behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost €12,50,- Nu boeken? Klik hier.