Zoeken

WIL JIJ ONS OOK STEUNEN?!

Zoals iedereen inmiddels heeft vernomen, hebben ook wij onze deuren moeten sluiten tot in ieder geval 6 april i.v.m. het Coronavirus. Dit komt niet alleen hard aan, maar ook financieel is dit een harde klap!


De belofte voor financiële steun vanuit de overheid is vooralsnog een belofte in plaats van de werkelijkheid. Er wordt veel in de media gesproken hierover alsof er tal van mogelijkheden zijn om je hoofd boven water te houden. In de praktijk blijkt dit totaal anders te zijn.


Daarom nemen wij het heft in eigen hand en hebben jou daarbij nodig!


We snappen dat wij niet de enige zijn die door deze bizarre tijden in financiële onzekerheid zitten. Maar, heb je de mogelijkheid en wil je ons graag steunen, koop dan een CADEAUBON.


Hoe gaat dit in zijn werk:

Stuur een appje, mailtje, bel, sms, FB, Insta message, dat je graag een cadeaubon wilt bestellen. Vermeld hierbij de waarde ( deze mag je helemaal zelf bepalen ) en je NAAM & ADRES. We sturen je dan een TIKKIE, zodra is betaald verzenden we jouw cadeaubon z.s.m. De verzendkosten nemen wij op ons, verzending is voor jou dus helemaal GRATIS!


( We zijn druk bezig om dit makkelijker te maken middels het opzetten van een webshop ) De verwachting is dat deze begin volgende week online gaat!


Bij Voorbaat heel veel dank!


En sterkte voor alles en iedereen in deze moeilijke tijden!

SAMEN STAAN WE STERK


Lieve groet,

Kimberley


Whatsapp: 0622379993

Email: info@waxsalonvlissingen.com
85 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

BELANGRIJK!

Goedemorgen!🌼 We hebben zo lang mogelijk doorgewerkt, maar helaas. Met pijn in mijn hart moet ook ik mijn Salon sluiten op last van de regering. Deze maatregel duurt tot in ieder geval 6 april. Daard

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:00 - 17:00

13:00 - 21:00

13:00 - 21:00

13:00 - 21:00

10:00 - 17:00

Gesloten

google.png

Sint Jacobsstraat 7

4381 EK Vlissingen

06-22379993

info@waxsalonvlissingen.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • YouTube Social Icon

Vrienden van Wax Salon Vlissingen

Color logo - no background.png
wsvlogo.png

© 2017 wax salon vlissingen