top of page
Zoeken

WIL JIJ ONS OOK STEUNEN?!

Zoals iedereen inmiddels heeft vernomen, hebben ook wij onze deuren moeten sluiten tot in ieder geval 6 april i.v.m. het Coronavirus. Dit komt niet alleen hard aan, maar ook financieel is dit een harde klap!


De belofte voor financiële steun vanuit de overheid is vooralsnog een belofte in plaats van de werkelijkheid. Er wordt veel in de media gesproken hierover alsof er tal van mogelijkheden zijn om je hoofd boven water te houden. In de praktijk blijkt dit totaal anders te zijn.


Daarom nemen wij het heft in eigen hand en hebben jou daarbij nodig!


We snappen dat wij niet de enige zijn die door deze bizarre tijden in financiële onzekerheid zitten. Maar, heb je de mogelijkheid en wil je ons graag steunen, koop dan een CADEAUBON.


Hoe gaat dit in zijn werk:

Stuur een appje, mailtje, bel, sms, FB, Insta message, dat je graag een cadeaubon wilt bestellen. Vermeld hierbij de waarde ( deze mag je helemaal zelf bepalen ) en je NAAM & ADRES. We sturen je dan een TIKKIE, zodra is betaald verzenden we jouw cadeaubon z.s.m. De verzendkosten nemen wij op ons, verzending is voor jou dus helemaal GRATIS!


( We zijn druk bezig om dit makkelijker te maken middels het opzetten van een webshop ) De verwachting is dat deze begin volgende week online gaat!


Bij Voorbaat heel veel dank!


En sterkte voor alles en iedereen in deze moeilijke tijden!

SAMEN STAAN WE STERK


Lieve groet,

Kimberley


Whatsapp: 0622379993

Email: info@waxsalonvlissingen.com
99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Wij zijn weer vol goede moed het nieuwe jaar begonnen en druk bezig met een aantal veranderingen toe te passen binnen ons bedrijf. Zo zijn we weer

Belangrijke updates

Zoals je ondertussen wel hebt gehoord moeten wij voor de tweede keer dit jaar wegens Corona onze deuren sluiten op last van de overheid. Ondanks dit ontzettend trieste nieuws, zullen wij er alles aan

Comments


bottom of page