top of page
Zoeken

Wij blijven open!

Naar aanleiding van de toespraak van Mark Rutte op 16 maart 2020 hebben wij besloten om open te blijven!


De kern van het verhaal is, dat een groot deel van de Nederlanders het corona virus zal krijgen.


De overheid heeft ervoor gekozen om niet heel het land op slot te gooien omdat dat volgens de specialisten geen enkele zin heeft.

Het virus steekt weer de kop op, op het moment dat de maatregelen worden ingetrokken.


Hoe vervelend de boodschap ook mag zijn, het is juist de bedoeling dat een groot deel van de Nederlanders dit virus gaat krijgen zodat we immuniteit er tegen op bouwen.


De overheid neemt maatregelen zoals het sluiten van o.a. de horeca, sportclubs en scholen om de piek van het aantal besmettingen af te halen, zodat de zorg niet wordt overbelast.


Zij achten deze maatregelen op dit moment afdoende om de piek er af te halen. Dit houdt in dat wij vooralsnog er niets mee opschieten om onze zaak te sluiten.


Uiteraard nemen wij dit virus serieus en zullen daarom met zeer grote zorg omgaan met uw en onze gezondheid. De maatregelen die wij hierbij nemen kunt u hier lezen.


De verwachtingen zijn dat we in Nederland nog lange tijd te maken zullen hebben met dit virus.


Blijf sterk, zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen!

424 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Wij zijn weer vol goede moed het nieuwe jaar begonnen en druk bezig met een aantal veranderingen toe te passen binnen ons bedrijf. Zo zijn we weer

Belangrijke updates

Zoals je ondertussen wel hebt gehoord moeten wij voor de tweede keer dit jaar wegens Corona onze deuren sluiten op last van de overheid. Ondanks dit ontzettend trieste nieuws, zullen wij er alles aan

Comments


bottom of page