top of page
Zoeken

Wax salon vlissingen jubileum actie

Dit wil je niet missen!


Afgelopen week hebben wij laten weten dat we een superleuke actie gaan houden in de maand november, om ons 1 jarig jubileum te vieren. We gaan steeds een stukje meer prijsgeven over wat deze actie omvat.


Wat gaan we doen?

We gaan over de hele maand november een LOTERIJ houden!

Hoe kun je deze gave prijzen winnen?

Iedereen die zich in de maand november laat waxen ontvangt 1 lootje per behandeling. Laat jij bijvoorbeeld je benen en oksels waxen, dan ontvang je dus 2 lootjes! We gaan een hoop prijzen weggeven waardoor je lekker veel kans maakt op een mooie prijs. Op 30 november zullen wij via een trekking op Facebook de winnaars bekend maken!


Wat kun je winnen?!

We hebben uiteenlopende prijzen samengesteld die te maken hebben met persoonlijke verzorging, aangeboden door lokale ondernemers.


Wat er precies te winnen valt houden we nog even geheim. In de loop van aankomende week zullen wij het spetterende prijzenpakket bekend gaan maken.

Geloof me, er is voor ieder wat wils!


Hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor de bekendmaking van het prijzenpakket!


We zien je graag in onze salon..

146 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Wij zijn weer vol goede moed het nieuwe jaar begonnen en druk bezig met een aantal veranderingen toe te passen binnen ons bedrijf. Zo zijn we weer

Belangrijke updates

Zoals je ondertussen wel hebt gehoord moeten wij voor de tweede keer dit jaar wegens Corona onze deuren sluiten op last van de overheid. Ondanks dit ontzettend trieste nieuws, zullen wij er alles aan

Comments


bottom of page