top of page
Zoeken

Waarom scrubben?!

Scrubben doe je met bijvoorbeeld een lekker geurende dode zeezout scrub. Met scrubben verwijder je de dode huidcellen. Hierdoor krijg je een zachte glanzende huid.

Door de bovenste huidlaag weg te scrubben, kunnen je haartjes na het Waxen makkelijk doorkomen. Dit voorkomt ingegroeide haren.


Waxen en scrubben.

Je kunt het beste tot 24uur voordat je je laat Waxen een keer goed scrubben. Je korte haartjes komen dan vrij en gaan rechtop staan, hierdoor wordt het Waxen makkelijker en een prettigere ervaring voor jou!

Na het Waxen is het verstandig je huid tot rust te laten komen. Wacht ongeveer 3 dagen alvorens te gaan scrubben.


Ingegroeide haren voorkomen.

Door ongeveer 2 a 3 keer per week te scrubben voorkom je dat dode huidcellen de weg blokkeren voor de haartjes die door willen komen. Als die dode huidcellen de weg van het nieuwe haartje blokkeren, dan gaat je haar ingroeien.


Wist je dat?

-Wist je dat scrubben voor een goede doorbloeding zorgt waardoor je een gezondere huid krijgt.

-Dat je door te scrubben de vernieuwing van je huidcellen versneld, waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagd.

-Je huid sneller en egaler bruin wordt.

-Je rimpels en littekens minder opvallen.


Wanneer niet scrubben?!


Wanneer je wondjes, een geïrriteerde of verbrande huid hebt, of huidaandoeningen zoals eczeem of als je een trage wondgenezing hebt.


Doe jezelf een plezier en start met scrubben!


Ben je opzoek naar een goede lichaam-scrub voor een eerlijke prijs? Ook hiervoor kun je bij ons terecht! Neem dan contact met ons op via het contact formulier of stuur gewoon even een mailtje.


Vriendelijke groeten,


Kimberley Woerdman

Wax Salon Vlissingen.

scrubzout
192 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Wij zijn weer vol goede moed het nieuwe jaar begonnen en druk bezig met een aantal veranderingen toe te passen binnen ons bedrijf. Zo zijn we weer

Belangrijke updates

Zoals je ondertussen wel hebt gehoord moeten wij voor de tweede keer dit jaar wegens Corona onze deuren sluiten op last van de overheid. Ondanks dit ontzettend trieste nieuws, zullen wij er alles aan

Comments


bottom of page