top of page
Zoeken

Partners Wax Salon Vlissingen jubileum loterij

We gaan zo langzamerhand richting het einde van november.

Een mooi moment om onze partners van de jubileum loterij uit te lichten.


Wij hebben er voor gekozen om samen te werken met kleine lokale ondernemers. Dit hebben we gedaan omdat wij van mening zijn, dat zij het kloppende hart van de samenleving zijn. Samen sta je sterk!


Je hebt ondertussen vast wel een aantal berichten op Google en Facebook voorbij zien komen met logo's en namen van deze lokale ondernemers. Maar ken jij ze ook allemaal en weet je wat zij doen? Voor diegene die dat nog niet weten, zullen wij elke dag 1 van deze mooie bedrijven uitlichten via Facebook. Wie zijn het, wat doen ze.. enzovoort.


Wij willen alvast al onze partners hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en kijken uit naar de loterij die ( niet vrijdag 30 november ) maar zaterdag 1 december gehouden zal worden.


Tot snel !

Blond amsterdam Bedankt!
42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Wij zijn weer vol goede moed het nieuwe jaar begonnen en druk bezig met een aantal veranderingen toe te passen binnen ons bedrijf. Zo zijn we weer

Belangrijke updates

Zoals je ondertussen wel hebt gehoord moeten wij voor de tweede keer dit jaar wegens Corona onze deuren sluiten op last van de overheid. Ondanks dit ontzettend trieste nieuws, zullen wij er alles aan

留言


bottom of page