top of page
Zoeken

Ontwikkelingen

We zijn volop bezig met diverse ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Zowel cosmetisch als inhoudelijk.


Zo laten we momenteel raamdecoratie ontwerpen met ons bedrijfslogo, door 'The signmaker' Wanneer dit af is zullen we uiteraard via verschillende kanalen foto's hiervan plaatsen.


Op dit moment loopt er ook een enquête over de beleving van onze klanten. Wij vragen daarin onder andere wat onze klanten vinden van de dienstverlening die we bieden en de prijs/kwaliteit verhouding. We hopen hiermee eerlijke feedback te krijgen, zodat we eventuele verbeterpunten kunnen oppakken. Wilt u ook meedoen aan onze enquête? Klik op de link: https://nl.surveymonkey.com/r/GKHNDP7


In het vorige bericht hebben we bekend gemaakt dat er vanaf maandag 26 maart gepind kan worden. Wij hebben het nieuwe pin apparaat reeds in gebruik genomen. Hiermee hebben we een grote sprong gemaakt in onze dienstverlening!


Verder zijn we constant bezig om onze website zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden/maken. Zo hebben we onze contactpagina uitgebreid met daarop een duidelijke uitleg en afbeelding over waar u het beste kunt parkeren en de eerste 3 uur is hier gratis. Ook onze pagina 'prijzen en boeken' hebben we uitgebreid met meer behandelingen en een heldere uitleg over wat elke dienst precies inhoudt.


1 april ( eerste paasdag ) is er op de boulevard een paasmarkt! Wax Salon Vlissingen zal hier aanwezig zijn om te flyeren met een leuke actie!


Last but not least: Maak je voor in de maand april een afspraak, dan ontvang je van ons een heerlijk geurende zeephanger van Puur Zeep! (zolang de voorraad strekt)45 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven