top of page
Zoeken

introducee korting!

Scoor korting door een introducee aan te brengen.


Jij en je introducee kunnen beiden €5,- korting verdienen!


Ben jij al klant van Wax Salon Vlissingen of wil jij je graag voor het eerst laten Waxen en weet je wel iemand die misschien ook geïnteresseerd is?! En wil je Cash korting verdienen? Doe dan mee met ons introducee programma!


Wat zijn de spelregels:

Jij kent iemand of meerdere personen die misschien ook wel geïnteresseerd zijn in Waxen.

Zeg dan tegen die vriendin, familielid en/of kennis dat ze bij het maken van een afspraak doorgeven dat ze via jou klant willen worden. ( Maakt jouw introducee online een afspraak? Dan kan jou introducee in het opmerkingenveld de volgende tekst aangeven: Introducee van, en jou naam ) Wij weten dan dat die klant door jou is aangebracht.


Op het moment dat jouw introducee een afspraak heeft ingepland, ontvang jij een mail met jouw persoonlijke kortingscode. Deze code geef je door bij het maken van je eigen afspraak. Wij verrekenen direct €5,- met het te betalen bedrag.


Ook jouw introducee ontvangt direct bij de eerste afspraak al de korting!


Je mag zoveel mensen aanbrengen als je wilt! Je krijgt per introducee €5,- korting per afspraak.

( bijvoorbeeld: jij brengt 3 introducees aan. Je ontvangt dan bij de 3 eerst volgende afspraken €5,- korting )


Tot snel!


Met vriendelijke groet,


Wax Salon Vlissingen55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Wij zijn weer vol goede moed het nieuwe jaar begonnen en druk bezig met een aantal veranderingen toe te passen binnen ons bedrijf. Zo zijn we weer

Belangrijke updates

Zoals je ondertussen wel hebt gehoord moeten wij voor de tweede keer dit jaar wegens Corona onze deuren sluiten op last van de overheid. Ondanks dit ontzettend trieste nieuws, zullen wij er alles aan

Comentários


bottom of page