top of page
Zoeken

Hollywood Vajacial

Vanaf nu kun je in onze salon ook terecht voor de Hollywood Vajacial!


De Hollywood Vajacial is een ware schoonheidsbehandeling voor de intieme zone!


De Vajacial behandeling verwijderd ingegroeide haartjes, verminderd irritatie en roodheid en reinigt, verzorgd en herstelt de huid. Het verwijdert ook kleinere haartjes die je met een gewone waxbehandeling niet weg krijgt. Overtollige talg wordt d.m.v. microtrillingen vloeibaar gemaakt en naar de oppervlakte gebracht waarna het verwijderd wordt. Hiermee voorkom je ontstekingen en nieuwe ingegroeide haartjes. Het beste resultaat wordt behaald door de Vajacial direct na bijvoorbeeld de Brazilian wax uit te voeren. Hoe werkt het De wax-specialist begint met het stomen van de schaamstreek met een zogenaamde Vapozone of warmte kompres. Dit zorgt ervoor dat de poriën goed open gaan staan en de huid klaar is voor behandeling.

Nu de poriën goed open staan, wordt er een milde scrub in gemasseerd om eventueel ingegroeide haartjes en overgebleven dode huidcellen te verwijderen.

Daarna wordt de huid gereinigd van de scrub met warm water en natuurlijke cellulose sponzen.

Nu wordt er opnieuw een milde scrub in gemasseerd, maar dit keer met een Skin scrubber. De Skin scrubber trilt op een hoge frequentie waardoor overmatig talg vloeibaar wordt en naar de oppervlakte komt. De huid wordt gereinigd van het overtollige talg en de scrub.

Nu moet je huid tot rust komen! Dit gebeurt door een kalmerend, verzorgend en huid-herstellend masker aan te brengen op het behandelde gebied. Dit masker blijft zo een 10 tot 15 minuutjes zitten om zijn werk te doen, waarna het in een vloeiende beweging wordt verwijderd.

Als final step, wordt er nu een heerlijke verzorgende, hydraterende crème in gemasseerd om de behandeling mee af te sluiten.

Wil je direct jouw afspraak inplannen? Klik dan hier. ​​ Heb je nog meer vragen over waxen? Stuur dan een mail naar info@waxsalonvlissingen.com


155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Wij zijn weer vol goede moed het nieuwe jaar begonnen en druk bezig met een aantal veranderingen toe te passen binnen ons bedrijf. Zo zijn we weer

Belangrijke updates

Zoals je ondertussen wel hebt gehoord moeten wij voor de tweede keer dit jaar wegens Corona onze deuren sluiten op last van de overheid. Ondanks dit ontzettend trieste nieuws, zullen wij er alles aan

Comments


bottom of page