top of page
Zoeken

Afspraken Combineren

Tot voor kort was het niet mogelijk om gecombineerde afspraken te maken. Dit was omdat deze mogelijkheid er technisch gezien niet was bij onze web host. Wij hebben lang gezocht naar de beste online boekingsmodule om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.


Goed nieuws! We hebben de juiste aanbieder gevonden. U kunt dus vanaf heden zelf gecombineerde afspraken inplannen via onze pagina 'PRIJZEN & BOEKEN' Bijvoorbeeld: U wilt graag uw onderbenen laten waxen maar ook uw oksels, u klikt gewoon op de gewenste behandelingen en vervolgens ziet u alle beschikbare dagen en tijden.


We zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren en dit is een grote stap waar we trots op zijn.


Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel of heeft u nog andere op of aanmerkingen wat betreft onze dienstverlening? Schroom niet en laat het ons weten!

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst! Wij zijn weer vol goede moed het nieuwe jaar begonnen en druk bezig met een aantal veranderingen toe te passen binnen ons bedrijf. Zo zijn we weer

Belangrijke updates

Zoals je ondertussen wel hebt gehoord moeten wij voor de tweede keer dit jaar wegens Corona onze deuren sluiten op last van de overheid. Ondanks dit ontzettend trieste nieuws, zullen wij er alles aan

Comentários


bottom of page