Gezichtsbehandeling Deluxe Treatment​

De Deluxe Treatment is een weldaad voor jezelf! Een heerlijke, zeer uitgebreide en ontspannende gezichtsbehandeling van maar liefst 90 minuten.

Tijdens deze behandeling zul je heerlijk verwend worden, en weer op en top stralend en fris de deur uit gaan.

De Special Treatment bestaat uit meerdere stappen om jouw huid weer te laten stralen.

Stap 1 - Huidanalyse: Er wordt een analyse gemaakt van jouw type huid. Hiermee kan worden bepaald welke producten het beste bij jouw type huid passen en daardoor het beste resultaat opleveren.

 

Stap 2 - Oppervlakte reiniging: Je huid wordt gereinigd met reinigingsmelk om vervolgens met een heerlijke toner de laatste restjes reinigingsmelk te verwijderen evenals de huid te verfrissen en de zuurgraad te herstellen.

 

Stap 3 - Diepte reiniging: De huid wordt door middel van verwarmde, vochtige handdoekjes voorbereid op de diepere reiniging van de huid. Er wordt nu (indien er geen contra indicaties zijn) een scrubcrème op je gezicht aangebracht die met behulp van een borstelapparaatje de dode huidcellen en oneffenheden verwijderd. Het gezicht wordt ontdaan van de scrubcrème met een warm, vochtig handdoekje om vervolgens de overgebleven onzuiverheden als gerstekorrels, mee-eters e.d. van de huid verwijderen.

Stap 4 - Wenkbrauwen waxen/ modelleren: Tijdens de gezichtsbehandeling worden je wenkbrauwen weer strak in model gebracht door middel van waxen/ epileren.

Stap 5 - Uitgebreide massage: Het gezicht, de hals en het decolleté worden extra lang gemasseerd voor een heerlijk ontspannen gevoel en soepele spieren en huid.

Stap 6 - Gezichtsmasker: Op basis van de uitkomst van jouw huidanalyse wordt er een gezichtsmasker bij je aangebracht, waarna je even heerlijk, alleen kunt ontspannen bij dimlicht, heerlijke geuren en een rustgevend muziekje op de achtergrond. Het masker wordt daarna van je gezicht gehaald met toner en een warm vochtig handdoekje.

Stap 7 - Serum: Een serum is een intensieve boost voor de huid! Het type serum dat wordt gebruikt is afhankelijk van je huidanalyse, het kan bijvoorbeeld zorgen voor een zeer intensieve hydratatie.

Stap 8 - Dag of nachtcrème: Je krijgt een verzorgende Dag of nachtcrème op het gezicht aangebracht om je huid stralend en soepel te houden. 

Stap 9 - Lichte dag make-up: Om het plaatje af te maken krijg je een lichte dag make-up op naar wens of op advies van het professionele make-up brand Jossel!

Wil je direct jouw afspraak inplannen? Klik dan hier.