Gezichtsbehandeling Basic Treatment

De Basic Treatment is een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling van 45 minuten.

Tijdens deze behandeling zul je heerlijk verwend worden, en weer op en top stralend en fris de deur uit gaan.

De Basic Treatment bestaat uit meerdere stappen om jouw huid weer te laten stralen.

Stap 1 - Huidanalyse: Er wordt een analyse gemaakt van jouw type huid. Hiermee kan worden bepaald welke producten het beste bij jouw type huid passen en daardoor het beste resultaat opleveren.

 

Stap 2 - Oppervlakte reiniging: Je huid wordt gereinigd met reinigingsmelk om vervolgens met een heerlijke toner de laatste restjes reinigingsmelk te verwijderen evenals de huid te verfrissen en de zuurgraad te herstellen.

 

Stap 3 - Diepte reiniging: De huid wordt door middel van verwarmde, vochtige handdoekjes voorbereid op de diepere reiniging van de huid. Er wordt nu (indien er geen contra indicaties zijn) een scrubcrème op je gezicht aangebracht die met behulp van een borstelapparaatje de dode huidcellen en oneffenheden verwijderd. Het gezicht wordt ontdaan van de scrubcrème met een warm, vochtig handdoekje om vervolgens de overgebleven onzuiverheden als gerstekorrels, mee-eters e.d. van de huid verwijderen.

 

Stap 4 - Gezichtsmasker: Op basis van de uitkomst van jouw huidanalyse wordt er een gezichtsmasker bij je aangebracht, waarna je even heerlijk, alleen kunt ontspannen bij dimlicht, heerlijke geuren en een rustgevend muziekje op de achtergrond. Het masker wordt daarna van je gezicht gehaald met toner en een warm vochtig handdoekje.

 

Stap 5 - Als afsluiting wordt er een verzorgende Dag of nachtcrème op het gezicht aangebracht om je huid stralend en soepel te houden.

Wil je direct jouw afspraak inplannen? Klik dan hier.